Χρήση των Ενεργών Μικροοργανισμών

Χρήση των Ενεργών Μικροοργανισμών

Η Σπείρα Γης διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο για τη χρήση των Ενεργών Μικρο-οργανισμών στο Οικόπολις την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, στις 19:00. Ελάτε να δούμε μαζί τις δυνατότητες από τη χρήση των Ενεργών Μικρο-οργανισμών. Για την ισορροπία στο περιβάλλον, για μια αληθινά βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία αλλά και για την απόλυτα υγιεινή λύση στην καθαριότητα του σπιτιού, στην προσωπική μας υγιεινή, στα φυτά και κατοικίδια.

Οικόπολις: Πτολεμαίων 29α (5ος ορ)

Πληροφορίες: 6972221922 ή στο speira@speiragis.gr

Χρήση των Ενεργών Μικροοργανισμών
Χρήση των Ενεργών Μικροοργανισμών
Χρήση των Ενεργών Μικροοργανισμών

Share

Δείτε Επίσης

Εισαγωγή στην Αεικαλλιέργεια (Permaculture). Τι είναι η Περμακουλτούρα; Τι σημαίνει Αεικαλλιέργεια σε σχέση με την ύπαιθρο;Πως εφαρμόζεται στις καλλιέργειες; Αυτά κι άλλα σχετικά ερωτήματα θα απαντηθούν στο εισαγωγικό σεμινάριο που διοργανώνεται στο πολύ 'φρέσκο' κτήμα της Κοιν.Σ.Επ. 'Σπείρα Γης', στον Αρωνά, Πιερίας, στις  7-8-9 Ιουνίου 2014. Οι συμμετέχοντες θα πάρουν μια πρώτη γεύση για την ουσία της περμακουλτούρας μαθαίνοντας  στην πράξη και ερχόμενοι σε επαφή με παραδείγματα σχεδιασμού που εφαρμόζονται στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Θα συζητηθούν ζωτικής σημασίας θέματα μέσα σε ένα θετικό, δημιουργικό και υποστηρικτικό κλίμα. Ένα τέτοιο σεμινάριο είναι πάντα πολύ ζωντανό, συμμετοχικό και προκλητικό δίνοντάς μας τροφή για σκέψη.

Το σεμινάριο 'Εισαγωγή στους ΕΜ' πραγματοποιήθηκε στο Hayat, το Σάββατο 29/03/2014 στο πλαίσιο του Money Show. Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν οι πολλές και διαφορετικές χρήσεις των Ενεργών Μικροοργανισμών, κυρίως για αστική χρήση: νοικοοκυριό, προσωπική υγιεινή, πρόληψη από ασθένειες, καθαριότητα κα.

Την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 10 πμ διοργανώνεται σεμινάριο στο αγρόκτημα της Σπείρας Γης στον Αρωνά, Πιερίας, το οποίο θα αφορά στη χρήση και τις εφαρμογές των Ενεργών  Μικροοργανισμών (ΕΜ®). Οι ΕΜ® είναι μια εφεύρεση του Ιάπωνα Δρ. TEROUO  HIGA  που όπως ο ίδιος αναφέρει πρόκειται για μια επανάσταση που θα σώσει την γη. Οι ΕΜ® είναι ωφέλιμα βακτήρια (κυρίως μαγιά, βακτήρια του γαλακτικού οξέως και της φωτοσύνθεσης) που επιδρούν εξισορροπώντας σε κάθε φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας απόλυτα υγιείς συνθήκες και μην αφήνοντας χώρο στον αντίποδά τους, δηλαδή στα παθογόνα βακτήρια να δράσουν. Το σεμινάριο θα είναι πρακτικό και οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να μάθουν λεπτομέρειες για τις δυνατότητες χρήσης και εφαρμογών των ΕΜ στις καλλιέργειες,  στην κτηνοτροφία αλλά και στην καθημερινή μας ζωή. Ομιλήτρια θα είναι η αντιπρόσωπος της τεχνολογίας των ΕΜ στην Ελλάδα κα Κωνσταντίνα Ζαφειροπούλου.