Αλάτι EMIKO®

Αλάτι EMIKO®
Τιμή: €0,00
Κωδ.: 0

Το γερμανικό αλάτι EMIKO®, εξορύσσεται από βάθος 800 μέτρων, στην μικρή πόλη Bad Essen, στην περιφέρεια της Κάτω Σαξονίας. Η μικρή αυτή πόλη είναι πολύ γνωστή για τα ιαματικά λουτρά της. Πριν από εκατομμύρια χρόνια, η περιοχή αυτή ήταν θάλασσα η οποία υποχώρησε μετά από έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα, αφήνοντας παγιδευμένο θαλασσινό νερό, ανάμεσα σε δύο βραχώδη στρώματα και σε βάθος 800 μέτρων από την σημερινή επιφάνεια.  Το ξεχωριστό μ’ αυτό το αρχέγονο θαλασσινό νερό, είναι το ότι έχει μείνει εντελώς ανέπαφο από οποιαδήποτε μορφή μόλυνσης, είναι πάρα πολύ πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία τα οποία συσσωρεύτηκαν με το πέρασμα του χρόνου και έχει μια διαρκή σταθερά σύνθεση ενώ έχει επεξεργαστεί με Ενεργούς Μικροοργανισμούς.

Το γερμανικό αλάτι EMIKO®, εξορύσσεται από βάθος 800 μέτρων, στην μικρή πόλη Bad Essen, στην περιφέρεια της Κάτω Σαξονίας. Η μικρή αυτή πόλη είναι πολύ γνωστή για τα ιαματικά λουτρά της, τα οποία και οφείλει στον ιδιόμορφο χαρακτήρα του υπεδάφους της. Πριν από εκατομμύρια χρόνια, η περιοχή αυτή ήταν θάλασσα η οποία υποχώρησε μετά από έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα, αφήνοντας παγιδευμένο θαλασσινό νερό, ανάμεσα σε δύο βραχώδη στρώματα και σε βάθος 800 μέτρων από την σημερινή επιφάνεια.
Το ξεχωριστό μ’ αυτό το αρχέγονο θαλασσινό νερό, είναι το ότι έχει μείνει εντελώς ανέπαφο από οποιαδήποτε μορφή μόλυνσης, είναι πάρα πολύ πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία τα οποία συσσωρεύτηκαν με το πέρασμα του χρόνου και έχει μια διαρκή σταθερά σύνθεση. Αυτό εξακριβώθηκε και πιστοποιήθηκε από το ινστιτούτο Fresenius, ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια χημικών, μη ιατρικών αναλύσεων της Ευρώπης.
Για την παρασκευή του αλατιού EMIKO®, το νερό αντλείται μόνο κατά την Πανσέληνο, εμπλουτίζεται με EM-X GOLD® και υπόκειται σε επεξεργασία με ΕΜ-Χ® κεραμικά. Η αφυδάτωση και η διαμόρφωση των κρυστάλλων του άλατος, γίνεται στους 40° C, σε ιδανική ατμόσφαιρα με κλασσική μουσική και πορτοκαλί φωτισμό, σύμφωνα με την μέθοδο και εμπειρία του Ιάπωνα καθηγητή Masaru Emoto.

Όλα τα συστατικά του μεταφέρονται ατόφια από την υγρή μορφή στους κρυστάλλους και η γεύση του είναι μοναδική

Δοκιμή εμφάνισηςΣυνημμένοΜέγεθος
em-x.doc73.5 KB