Καθαριστικό ΕΜ με Λεβάντα

Τιμή: €0,00
Κωδ.: 10

Όλα τα καθαριστικά EMIKO χρησιμοποιούν τη δύναμη των ΕΜ Ενεργοί Μικροοργανισμοί® η οποία βετιώνεται με την προσθήκη ξιδιού και αλκοόλης. Η διαφορά από τα συμβατικά προϊόντα καθαρισμού είναι ότι κατά τη διάρκεια της χρήσης όλες οι επιφάνειες μένουν γεμάτες με θετικούς, ωφέλιμους μικροοργανισμών, οι οποίοι εξουδετερώνουν την μόλυνση ακόμη και μετά την καθαριότητα.

Το Καθαριστικό ΕΜ με Λεβάντα είναι κατάλληλο για όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς καθαρισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα ειδικά καθαριστικά. Το άρωμα λεβάντας, είναι φυσικό και δεν μπορεί να συγκριθεί με τα συμβατικά καθαριστικά οικιακής χρήσης. Η τυπική, ελαφρα ξυνή μυρωδιά των προϊόντων EM παραμένει κυρίαρχη, όμως, υπάρχει μια ελαφρά οσμή λεβάντας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Το νερό που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό δεν πρέπει να είναι θερμότερο των  40 ° C, διαφορετικά οι EM μπορεί να υποστούν ζημιά.

Η συσκευασία του είναι 1 λίτρο, στο μπουκάλι υπάρχει ημερομηνία λήξης. Η χρήση του είναι σε διάλυμα περίπου 10-100 ml σε 1lt νερού.

Οι χρήσεις στο σπίτι είναι άπειρες: σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, κουζίνα, τουαλέτα, σημεία με άσχημες μυρωδιές ή υγρασίες, παπουτσοθήκες και παπούτσια, ψεκάζουμε τα χαλιά, τους καναπίδες, μαξιλάρια, στρώματα. Καθαρίζει και είναι ασφαές για όλες τις επιφάνειες ύλο, πλακάκι, μάρμαρο κλπ. Εξαφανίζει τις μυρωδιές από το ψυγείο, τα σιφόνια και τις αποχετεύσεις. Η χρήση τους περιορίζετε μόνο από τη φαντασία μας!