Καθαριστικό ΕΜ με Λεμόνι

Τιμή: €0,00
Κωδ.: 11

Όλα τα καθαριστικά EMIKO χρησιμοποιούν τη δύναμη των ΕΜ Ενεργοί Μικροοργανισμοί® η οποία βετιώνεται με την προσθήκη ξιδιού και αλκοόλης. Η διαφορά από τα συμβατικά προϊόντα καθαρισμού είναι ότι κατά τη διάρκεια της χρήσης όλες οι επιφάνειες μένουν γεμάτες με θετικούς, ωφέλιμους μικροοργανισμούς, οι οποίοι εξουδετερώνουν την μόλυνση ακόμη και μετά την καθαριότητα.

Το Καθαριστικό με Λεμόνι, είναι κατάλληλο για όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς καθαρισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα ειδικά καθαριστικά. Το άρωμα λεμονιού είναι φυσικό, ενώ το χρώμα του είναι αρκετά ανοιχτό ώστε να μην λεκιάζει ανοιχτόχρωμα υφάσματα. Για μεγαλύερη ασφάλεια σε πολύ ανοιχτόχρωμες επιφάνειες δοκιμάστε σε ένα μικρό κομμάτι πριν τη χρήση του.  Η τυπική, ελαφρά ξυνή μυρωδιά των προϊόντων EM παραμένει κυρίαρχη, όμως, υπάρχει μια ελαφρά ευχάριστη οσμή λεμονιού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Το νερό που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό δεν πρέπει να είναι θερμότερο των  40 ° C, διαφορετικά οι EM μπορεί να υποστούν ζημιά

Η συσκευασία του είναι 1 λίτρο, στο μπουκάλι υπάρχει ημερομηνία λήξης. Η χρήση του είναι σε διάλυμα περίπου 10-100 ml σε 1lt νερού.

Οι χρήσεις στο σπίτι είναι άπειρες: σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, κουζίνα, τουαλέτα, σημεία με άσχημες μυρωδιές ή υγρασίες, παπουτσοθήκες και παπούτσια, ψεκάζουμε τα χαλιά, τους καναπέδες, μαξιλάρια, στρώματα. Καθαρίζει και είναι ασφαλές για όλες τις επιφάνειες ξύλο, πλακάκι, μάρμαρο κλπ. Εξαφανίζει τις μυρωδιές από το ψυγείο, τα σιφόνια και τις αποχετεύσεις. Η χρήση τους περιορίζετε μόνο από τη φαντασία μας!