Οδοντόκρεμα MX-Gold

Τιμή: €0,00
Κωδ.: 13

 

Οδοντόκρεμα στην περιοχή EMIKO® Care είναι κατασκευασμένο από καθαρά φυσικές πρώτες ύλες. Η καλύτερη θεραπεία Rugian κιμωλία, η οποία φυσικά περιέχει φθόριο, αφαιρεί απαλά επιβλαβείς πλάκες χωρίς να το σμάλτο των δοντιών. Μέταλλα και ιχνοστοιχεία προώθηση της υγιούς χλωρίδας του στόματος και τα φυσικά ενεργά συστατικά απαλύνει ευαίσθητα ούλα.
Η οδοντόκρεμα είναι πολύ οικονομικό. Επειδή δεν υπάρχουν συνθετικά γαλακτωματοποιητές προστίθενται, μικρές καταθέσεις νερό μπορεί να σχηματιστεί. Παρακαλούμε ανακινήστε το σωληνάριο οδοντόπαστας πριν από κάθε χρήση

H oδοντόκρεμα MX-Gold της EMIKO® είναι κατασκευασμένη από καθαρά φυσικές πρώτες ύλες. Βασικό συστατικό της η εξαιρετική και θεραπευτική άργιλος Rugian, η οποία περιέχει φυσικό φθόριο. Αφαιρεί απαλά την επιβλαβή πλάκα χωρίς να επιρρεάζει το σμάλτο των δοντιών. Επείσης περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία αποκαθιστούν μια υγιή χλωρίδα στο στόμα ενώ τα φυσικά ενεργά συστατικά απαλύνουν τα ευαίσθητα ούλα. Οι Ενεεργοί Μικροοργανισμοί βοηθούν στην απαλή καθαριότητα και στο να μην εγκαθίσταται πλάκα στα δόντια. Η οδοντόκρεμα είναι οικονομική: επειδή δεν υπάρχουν συνθετικοί γαλακτωματοποιητές λειτουργεί με ελάχιστο νερό σε πολύ μικρή ποσότητα του προϊοντος.

Υπάρχουν διαθέσιμοι 3 τύποι: με μέντα, με μάραθο λη ουδέτερη για ομοιοπαητική.