Σωλήνας Κεραμικών X® 35mm

Τιμή: €0,00
Κωδ.: 14

Τα EM-Κεραμικά X® για τη βελτιστοποίηση του νερού, βελτιώνοιυνι την ποιότητα του νερού και του δίνουν μια φρέσκια γεύση από την ενεργοποίηση και τη μείωση των clusters. Οι σωλήνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατ 'επανάληψη αφού έχουν καθαριστεί με νερό. Μελέτες που αφορούν την οξειδοαναγωγή έχουν δείξει ότι η χρήση ΕΜ-Χ Gold® Κεραμικά αυξάνει την αντιοξειδωτική δραστικότητα των ουσιών και θεραπεύει.

Διατηρούμε τα  EM-Κεραμικά X® όσο το δυνατόν στεγνά. Δεν έχει καμιά σημασία η διατήρησή τους σε μια ορισμένη θερμοκρασία. Οι σωλήνες αυτοί θα πρέπει να βράζονται τακτικά., κάτι που δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία τους, επειδή δεν περιέχουν ζωντανούς μικροοργανισμούς.

Ένας Σωλήνας Κεραμικών 35mm είναι αρκετός για 500lt νερού

Παραδείγματα χρήσης: Τοποθετήστε τους EM-Κεραμικούς Σωλήνες X® γκρι σε δοχεία νερού, σε κανάτες νερού, σε βραστήρες, καφετιέρες, δεξαμενές ψαριών, βάζα με λουλούδια, μέσα σε υφασμάτινα σακουλάκια στο πλυντήριο, στην μπανιέρα στο νερό των

ΥΠΟΔΕΙΞΗ: Για την πρόληψη ή την εξάλειψη δυσάρεστων οσμών, όλα τα κεραμικά της ΕΜΙΚΟ μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στο ψυγείο, σε παπουτσοθήκες, ή ακόμη και άμεσα στο εσωτερικό των υποδημάτων.