EM-X GOLD®

EM-X GOLD
Τιμή: €0,00
Κωδ.: EMX GOLD

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό προϊόν για ανθρώπινη χρήση. Βελτιώνει την υγεία, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.

Το EM-X Gold® είναι ένα πολύ δραστικό αντιοξειδωτικό πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει όλα τα θετικά της τεχνολογίας των Ενεργών Μικροοργανισμών®.  Παράγεται στην Ιαπωνία και είναι μια ιδιαίτερη επινόηση του εφευρέτη των ΕΜ® Καθ. Χίγκα. 

Αφομειώνεαι εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό, τροφοδοτεί τα κύταρα με βιονεργά θρεπτικά συστατικά. Απομακρύνει τις τοξίνες.

Η χρήση του EM-X GOLD® βοηθά ώστε:

  • Να καθαρίζουν ταχύτερα και αποτελεσματικότερα τα όργανα του σώματος μας
  • Να βελτιωθεί η ισορροπία των οξέων-αλκαλίων του ανθρώπινου οργανισύ
  • Να ενισχυθεί σημαντικά το ανοσοποιητικό μας σύστημα
  • Να ανταποκρίνεται ο οργανισμός μας σε προσβολές και μολύνσεις
  • Να μειωθούν οι αλλεργίες  
  • Να λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός ομαλότερα σε κυτταρικό επίπεδο

Το EM-X Gold® είναι ένα πολύ δραστικό αντιοξειδωτικό πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει όλα τα θετικά της τεχνολογίας των Ενεργών Μικροοργανισμών®. Παράγεται στην Ιαπωνία και είναι μια ιδιαίτερη επινόηση του εφευρέτη των ΕΜ® Καθ. Χίγκα. 

Παράγεται μέσα από μια μεγάλης διάρκειας ζύμωση με τη χρήση του ΕΜ1®, σε φλοιούς ρυζιού, σε ωφέλιμα θαλάσσια φύκια, ενώ προστίθεται ασβέστης από κοράλλια και κεχριμπάρι στο οποίο οφείλει και το χρώμα του. Με το τέλος της ζύμωσης, το προϊόν φιλτράρεται με περίτεχνο τρόπο και η ποσότητα που προκύπτει ως το τελικό προϊόν, είναι ελάχιστη σε σχέση με τον όγκο των υλικών.

Στη σύνθεση του περιέχονται εξαιρετικά βιοδιαθέσιμα ένζυμα και βιοενεργές ουσίες, μεταβολικά υποπροϊόντα των μικροοργανισμών που υπάρχουν στο ΕΜ1®, και που προκύπτουν μέσα από τις ενζυματικές διαδικασίες του μεταβολισμού τους. Αυτοί οι μεταβολίτες περιλαμβάνουν μια πληθώρα από αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και ένζυμα. Στο τελικό προϊόν δεν υπάρχουν ζωντανοί μικροοργανισμοί παρά μόνο το αποτέλεσμα της δράσης τους μέσα από τη ζύμωση.

Σημαντικό και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι το απειροελάχιστο μέγεθος των μορίων του πράγμα που το καθιστά ιδιαίτερα αφομοιώσιμο από τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού και πολύ αποτελεσματικό στην τροφοδοσία των κυττάρων μας με θρεπτικά συστατικά ενώ με αυτόν τον τρόπο καταφέρει να απομακρύνει τις τοξίνες.

Τα μόρια του EM-X Gold®  έχουν σημαντική ικανότητα να “συνηχούν” (resonance) με τα μόρια και τους μοριακούς μηχανισμούς των κυττάρων μας παρέχοντας έτσι την πολύτιμη λειτουργία του  βιοσυντονισμού διευκολύνοντας έτσι την ομαλή τους λειτουργίας.

Το EM-X Gold® σχεδιάστηκε ειδικά με τη χρήση συστατικών και διαδικασιών που βελτιστοποιούν τη δυνατότητα των ωφέλιμων ουσιών που παράγουν οι μικροοργανισμοί στοEM1® για την ικανότητα αναζωογόνησης του οργανισμού.

Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας του σε αντιοξειδωτικές ουσίες, έχει ένα πολύ υψηλό δυναμικό οξειδοαναγωγής (redox potential), κάτι που προσδιορίζει τη δυνατότητα μιας ουσίας να προσδίδει ή να λαμβάνει (ανταλλάσει) ηλεκτρόνια κάτι που καθορίζει την δυνατότητα του να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες..

Το EM-X GOLD®, από τότε που αρχικά παρασκευάστηκε, πριν από σχεδόν 15 χρόνια,  μέχρι σήμερα, έχει βελτιωθεί σημαντικά πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα του.

Κατά την τελευταία διαδικασία βελτίωσης του, προστέθηκαν κάποια ιδιαίτερα συστατικά όπως, το ανθρακικό ασβέστιο, το νιγκάρι (Ιαπωνία), το εκχύλισμα μαγιάς και η μελάσα ζαχαροκάλαμου.

Το ανθρακικό ασβέστιο (calcium carbonate) είναι ένα συστατικό, του οποίου το βασικό χαρακτηριστικό, είναι ότι περιέχει μέταλλα σε ιονισμένη μορφή, καθιστώντας τα υψηλής βιο-διαθεσιμότητας και είναι ένα από τα λίγα προϊόντα ασβεστίου που απορροφάται εύκολα από τον άνθρωπο.

Το δεύτερο νέο συστατικό του είναι το νιγκάρι (nigari), απόσταγμα θαλασσινού νερού, το οποίο χρησιμοποιείται για χιλιάδες χρόνια στην κινέζικη ιατρική. Παρέχει πολλά απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό ιχνοστοιχεία όπως Μαγνήσιο, Βόριο, Χρώμιο, Ιώδιο, Κοβάλτιο, Μαγγάνιο, Χαλκό, Σίδηρο, Μολυβδαίνιο, Σελήνιο, Πυρίτιο, Βανάδιο και Ψευδάργυρο.

Επιπρόσθετα το EM-X GOLD® περιέχει εκχύλισμα μαγιάς που είναι μια πλούσια πηγή του συμπλέγματος των βιταμινών Β, οι οποίες μας βοηθούν στη διαχείριση των επιπέδων άγχους, στη διατήρηση υγιούς δέρματος και ενισχύουν τον μεταβολισμό. Η διατροφική μαγιά περιέχει επίσης το ιχνοστοιχείο χρώμιο, που είναι ευεργετικό για την αντιμετώπιση του διαβήτη, της χαμηλής πίεσης του αίματος και τις διακυμάνσεις των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Άλλα μέταλλα στη διατροφική μαγιά είναι το μαγγάνιο, χαλκός, βανάδιο, μολυβδαίνιο και το λίθιο.

Τέλος, βασικό συστατικό στο EM-X GOLD® είναι και η μελάσα, πλούσια σε μέταλλα και μικροθρεπτικές ουσίες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται το ασβέστιο, μαγνήσιο, χαλκός, μαγγάνιο, σίδηρο, κάλιο, βιταμίνη B6, σελήνιο κα.Η χρήση της αποδείχθηκε ότι μπορεί να είναι ωφέλιμη για τη θεραπεία των ινομυωμάτων, της αναιμίας, της νευρικότητας, της δυσκοιλιότητας, αρθριτικών πόνων και της ταχυκαρδίας

Συστάσεις για την κατανάλωση

Ο Καθ Higa συνιστά να πίνουμε μια ποσότητα  10-30 ml / ημέρα. Επίσης καλύτερα  να πίνεται ζεστό στους 80-90 ° C  (σε τσάι, καφέμ σούπες  ή νερό).  Η θερμότητα αυξάνει την ενέργεια του και το οξειδοαναγωγικό δυναμικό  του.

Σημείωση

Αφού ανοιχτεί, φυλάσσεται στο ψυγείο και καταναλώνεται σε 8 εβδομάδες. Για να αποφευχθεί κάποια μόλυνση, δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούμε το καπάκι για δοσομετρητή,.